Welkom

Bij Mario Smulders Rijopleidingen kun je vertrouwen op jaren lange ervaring in het begeleiden van mensen naar het zo fel begeerde roze papiertje. Mario is in 1989 in Heeze begonnen met auto en motorrijlessen. Momenteel is de rijschool gevestigd in Geldrop en Someren. Vanuit Geldrop starten alle Aanhanger, motor en Bromfietsrijlessen. 

In de loop der jaren is Mario Smulders Rijopleidingen uitgegroeid tot een kwaliteits rijschool op het gebied van Auto, Aanhanger, Motor, bromfiets en motorvervolg trainingen. 

Rijlessen vanaf 16.5 jaar

Op het gebied van Motorvervolgtrainingen heeft Mario en zijn motorinstructeurs ruimschoots naam gemaakt. Zij hebben een aantal jaren diverse motor vervolgtrainingen gegeven in Lelystad, Veenendaal, Rosmalen, De Belgische Ardenne zelfs op Assen en Zandvoort. Momenteel zijn er een aantal soortgelijke cursussen in ons pakket opgenomen, Kijk hiervoor onder verhoogde rijvaardigheid voor datums waarop de cursussen georganiseerd worden.

Mario Smulders is een KNMV Gediplomeerd motorrij-instructeur en werkt alleen met KNMV gediplomeerd KNMV instructeurs. Autorijlessen worden gegeven door Aly, Anneke, Patricia of Morrison. Motorrijlessen door Mario. Bromfietsrijlessen door Mario en Aly en Aanhangerrijles door Mario, Aly, Anneke of Jack.

We hebben door onze zeer hoge motivatie en ervaring een boven gemiddeld slagingspercentage eerste geslaagde gerealiseerd, en dit zowel voor de auto, Aanhanger, motor als voor de bromfietsopleidingen.

Kijk hiervoor op www.cbr.nl       

Klik hier voor een leuk cadeau          

Vanaf heden lessen wij ook vanuit Someren. U wordt voor de autorijopleidingen opgehaald in: Geldrop, Nuenen, Eindhoven, Heeze,Leende, Sterksel, Someren, Asten, Heusden, Ommel, Vlierden, Mierlo, Lierop, Mierlo Hout, Brandevoort, Helmond.

homebanner